Na mocy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO) masz prawo zażądać usunięcia wszystkich swoich danych osobowych wykorzystywanych w naszej aplikacji oraz usługach naszych partnerów. Pamiętaj, że jeśli zdecydujesz się usunąć te dane, powiązane konto użytkownika zostanie usunięte i nie będzie można go przywrócić.

Oto jak usunąć swoje konto:

  1. Otwórz grę i przejdź do Ustawienia → System → Usuń konto

  2. Stuknij przycisk Usuń

  3. Potwierdź usunięcie. Rozpocznie się 10‑sekundowe odliczanie — odczekaj je i potwierdź, aby rozpocząć proces usuwania

Anulowanie usuwania. Usunięcie konta można anulować w ciągu 15 dni. Aby anulować:

  1. Otwórz grę

  2. Zaloguj się na konto, które jest obecnie w trakcie procesu usuwania

  3. Stuknij Anuluj usuwanie

Pamiętaj, że stuknięcie Wyloguj się NIE anuluje usuwania — licznik nadal biegnie, a Ty jedynie wrócisz do ekranu logowania. Po 15 dniach nie możemy cofnąć usuwania i konto nie może zostać przywrócone.

OSTRZEŻENIE: Usunięcie konta jest TRWAŁE i NIEODWRACALNE. Po usunięciu konta WSZYSTKIE poniższe elementy zostaną trwale utracone i nie będzie można ich odzyskać:

  • Cały postęp w grze i poziomy

  • Wszystkie monety OX (zarówno kupione, jak i zdobyte)

  • Wszystkie skórki i przedmioty kosmetyczne

  • Status subskrypcji Premium

  • Postęp i nagrody z Przepustki bojowej

  • Unikalne przedmioty (Copter, Buggy, Mining Quarry, Turret)

  • Postęp badań przy stole warsztatowym

  • Członkostwo w klanie

  • Cała historia zakupów

Po usunięciu konta nie będą przysługiwać żadne zwroty za wcześniejsze zakupy.

Czy to było pomocne?