Jak się wylogować lub zmienić konto?
Stuknij swój profil gracza w lewym górnym rogu
Pod przyciskiem Znajomi stuknij Wyloguj się
Wrócisz do głównego ekranu logowania

Na ekranie logowania możesz zalogować się dowolnym połączonym kontem: Discord, LINE, VK, TikTok, Yandex. Również przez Google lub Apple — w zależności od platformy.
Pamiętaj, że dozwolona jest tylko jedna aktywna sesja — zalogowanie się na innym urządzeniu wyloguje cię tutaj.
⚠ Jeśli grasz jako gość i się wylogujesz, możesz nie odzyskać tego postępu — najpierw powiąż swoje konto.
Czy to było pomocne?