Jak przełączać widoczność członków drużyny na mapie?

Na ekranie mapy po lewej stronie znajdują się przyciski przełączające. Zielona ikona oznacza, że dana grupa jest widoczna, a szara — że jest ukryta.

Członkowie drużyny. Użyj przycisku Członkowie drużyny.

Członkowie klanu. Użyj przycisku z tarczą klanu. Każdy członek klanu, który jest online i żyje, jest widoczny na mapie, niezależnie od tego, jak daleko się znajduje. Gdy są blisko ciebie, możesz ich także widzieć przez ściany. Członkowie klanu nie są widoczni na kompasie. Przycisk działa tylko wtedy, gdy należysz do klanu liczącego co najmniej dwóch członków.

Gdy nie żyjesz, nadal widzisz swoją drużynę i klan na mapie.

Aby widzieć członków drużyny na krawędzi ekranu, gdy są poza polem widzenia, włącz Ustawienia → Podstawowe → Wskaźnik poza ekranem.

Czy to było pomocne?