Opuszczanie klanu

Aby opuścić swój obecny klan:

  1. Otwórz menu klanu.

  2. Przejdź do listy członków.

  3. Stuknij ikonę z trzema kropkami (⋮) obok swojej nazwy użytkownika.

  4. Wybierz Opuść klan.

Po opuszczeniu klanu musisz odczekać 2 godziny zanim dołączysz do innego.

Rozwiązywanie klanu

  • Klan jest automatycznie rozwiązywany, gdy ostatni członek go opuści. Jeśli jesteś jedynym członkiem i chcesz go rozwiązać, po prostu opuść klan.

  • Jeśli są inni członkowie, przed odejściem musisz najpierw usunąć wszystkich członków lub przekazać przywództwo.

Czy to było pomocne?