Hoe verwijder ik een account?
Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebt u het recht om al uw persoonsgegevens die in onze applicatie en in de diensten van onze partners worden gebruikt te laten verwijderen. Houd er rekening mee dat, als u besluit deze gegevens te laten verwijderen, het bijbehorende gebruikersaccount wordt verwijderd en niet kan worden hersteld.
Zo verwijdert u uw account:
Open het spel en ga naar Instellingen → Systeem → Account verwijderen
Tik op Verwijderen
Bevestig de verwijdering. Er wordt een aftelling van 10 seconden gestart - wacht deze af en bevestig om het verwijderingsproces te starten
De verwijdering annuleren. Het verwijderen van het account kan binnen 15 dagen worden geannuleerd. Om te annuleren:
Open het spel
Log in op het account waarvoor momenteel een verwijderingsproces loopt
Tik op Verwijdering annuleren
Houd er rekening mee dat op Afmelden tikken de verwijdering NIET annuleert - de timer blijft doorlopen en u keert simpelweg terug naar het inlogscherm. Na 15 dagen kunnen we de verwijdering niet meer ongedaan maken en kan het account niet worden hersteld.
⚠WAARSCHUWING: Het verwijderen van het account is PERMANENT en ONOMKEERBAAR. Zodra uw account is verwijderd, gaan ALLE onderstaande zaken definitief verloren en kunnen niet worden hersteld:
Uw volledige spelvoortgang en levels
Alle OX-munten (zowel gekocht als verdiend)
Alle skins en cosmetische items
Status van het Premium-abonnement
Battle Pass-voortgang en beloningen
Unieke items (Copter, Buggy, Mining Quarry, Turret)
Onderzoeksvoortgang van de werkbank
Clanlidmaatschap
Uw volledige aankoopgeschiedenis
Na verwijdering van uw account worden voor eerdere aankopen geen terugbetalingen verstrekt.