Sådan forlader eller opløser du en klan
Forlade en klan
Sådan forlader du din nuværende klan:
Åbn klanmenuen.
Gå til medlemslisten.
Tryk på ikonet med tre prikker (⋮) ved siden af dit navn.
Vælg Forlad klan.
Efter at have forladt en klan skal du vente 2 timer før du kan slutte dig til en anden.
Opløse en klan
En klan bliver automatisk opløst, når det sidste medlem forlader den. Hvis du er det eneste medlem og vil opløse den, skal du blot forlade klanen.
Hvis der er andre medlemmer, skal du først enten smide alle medlemmer ud eller overføre lederskabet, før du forlader klanen.
Var dette nyttigt?