Hvordan sletter man en konto?

I henhold til databeskyttelsesforordningen (GDPR) har du ret til at få alle dine personoplysninger, der bruges i vores applikation og vores partneres tjenester, slettet. Bemærk, at hvis du beslutter at slette disse data, vil den tilknyttede brugerkonto blive slettet og kan ikke gendannes.

Sådan sletter du din konto:

  1. Åbn spillet og gå til Indstillinger → System → Slet konto

  2. Tryk på knappen Slet

  3. Bekræft sletning. En nedtælling på 10 sekunder starter – vent den ud og bekræft for at starte sletningsprocessen

Annullering af sletning. Kontosletningen kan annulleres inden for 15 dage. Sådan annullerer du:

  1. Åbn spillet

  2. Log ind på den konto, der i øjeblikket er under sletning

  3. Tryk på Annuller sletning

Bemærk venligst, at at trykke på Log ud IKKE annullerer sletningen – timeren fortsætter, og du vender blot tilbage til loginskærmen. Efter 15 dage kan vi ikke fortryde sletningen, og kontoen kan ikke gendannes.

ADVARSEL: Kontosletning er PERMANENT og UIGENKALDELIG. Når din konto er slettet, vil ALT det følgende gå tabt permanent og kan ikke gendannes:

  • Alt dit spilfremskridt og alle niveauer

  • Alle OX-mønter (både købte og optjente)

  • Alle skins og kosmetiske genstande

  • Status for premiumabonnement

  • Fremskridt og belønninger i Battle Pass

  • Unikke genstande (Copter, Buggy, Mining Quarry, Turret)

  • Fremskridt i Workbench-forskning

  • Klanmedlemskab

  • Din komplette købsoversigt

Der vil ikke blive udstedt refusion for tidligere køb, efter at din konto er slettet.

Var dette nyttigt?