Hvordan logger man ud eller skifter konto?

  1. Åbn Indstillinger → System i lobbyen.

  2. Tryk på Log ud, og bekræft.

  3. Du kommer tilbage til loginskærmen.

Fanen System er kun tilgængelig i lobbyen, ikke under en kamp.

På loginskærmen kan du logge ind med en hvilken som helst tilknyttet konto: Discord, LINE, VK, Yandex og Google eller Apple, afhængigt af din platform.

Kun én aktiv session er tilladt — hvis du logger ind på en anden enhed, bliver du logget ud her. Hvis du spiller som gæst og logger ud, kan du muligvis ikke få dine fremskridt tilbage — tilknyt din konto først.

Var dette nyttigt?